O nas - Gemcom

 

Naše podjetje je bilo ustvarjeno leta 2006 z namenom ponuditi kvalitetno storitev servisiranja in vzdrževanja računalniške opreme na območju Horjula in okoliških krajev. V teh nekaj letih se je naša storitev razširila na širšo okolico, tako da sedaj vzdržujemo opremo velikemu številu manjših in srednje velikih podjetji katera imajo od 5 do 200 delovnih računalnikov ter lastne strežnike. Seveda se še vedno posvetimo tudi manjšim strankam katera se obrnejo na nas z svojimi težavami.

Naše podjetje se pretežno ukvarja s prodajo in servisiranjem računalniske opreme in telekomunikacij. Današnji hitri razvoj na področju računalništva in telekomunikacij zahteva od posameznika stalno in sprotno sledenje spremembam in novostim, kar pa je prav gotovo velika obremenitev, zato svojim strankam tudi svetujemo pri izbiri in nakupu primerne in potrebne opreme. Skrbimo za to, da so nase stranke z opravljenimi storitvami in dobavljenim materialom maksimalno zadovoljne in si ne ustvarjajo nepotrebnih skrbi, poti in stroškov.

Sodelujemo z velikimi podjetji v Sloveniji, katera se ukvarjajo z uvozom, prodajo in servisiranjem računalniške opreme. Le tako smo lahko v stiku z sodobno tehnologijo in le tako lahko sledimo trendom na našem trgu.

 

  gemcom